Fiskpaket

Tacksam rätt att förbereda – fiskpaket. Skönt speciellt när man har gäster och inte vill stå och laga mat utan i stället mingla runt. Förbereder man lång tid i förväg är det bra att lämna ett litet lufthål för musslorna. Detta paket innehåller en hel middag – allt-i-ett. Jag kokar potatis och låter den svalna. Skiva och lägg upp på folieark. Jag brukar lägga bakplåtspapper närmast fisken. Sen kan man lägga i precis vad man vill för fisk och grönsaker. Detta blev en lite asieninspirerad variant. Torsk i kuber, hjärtmusslor, sockerärtor, fänkål, chili, citrongräs, salladslök, dill, koriander, flingsalt och svartpeppar. Toppa med en skiva smör och en skvätt vitt vin. Knyt ihop ordentligt och ställ på grillen. Kika efter 20-25 minuter om fisken är kokt och framför allt om musslorna har öppnats, fortsätt annars en stund till.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.