Vegetarisk pasta

Här kommer ett snabbt vegetariskt inlägg. En pastarätt är rätt snabb att sno ihop med de grönsaker som du har hemma för stunden. Släng i diverse slattar färskost, grädde osv och du har en superpasta!

Här stekte jag grönkål, grön sparris, vitlök, chili, sockerärtor och lite schalottenlök i lite olivolja. Sen hällde jag på en skvätt vitt vin som fanns över i en flaska och rörde i en klick Philadelphiaost och en liten skvätt grädde. De flesta är så rädda för att bara svänga ihop något utan recept men det är ju just det jag vill peppa till – det ÄR inte svårt och blir oftast jättegott! Riv i lite parmesan eller vilken ost du har hemma och blanda sen i kokt, valfri pasta. Späd gärna ut med lite extra pastavatten. Smaka av med salt och peppar. Vill du ha ytterligare en mustig smak kan du droppa i någon fond, lite sardellpasta, umamifond eller ett hörn från en buljongtärning.

Gillade denna pastasort som var glutenfri. Gjord på quinoa, fullkornsris och majs.

Ha en härlig dag i höstrusket!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.