Jag blev så sjukt sugen på Toast Skagen! Ikväll har jag planerat schnitzel till middag men det hindrar ju inte att vi gör en förrätt? Som tur är har jag både räkor och löjrom i frysen så de har jag tagit upp på tining – orkade inte åka och köpa några färska så de här får duga. Slängde in en flaska Petit Chablis också att dricka till. Känner jag maken rätt så vill han ha bubbel så jag var schysst och kylde även en sådan så kan han välja. Jag gör min Toast Skagen på grovhackade räkor, majonnäs (HEMSLAGEN!), svartpeppar, lite dill och ev någon typ av finhackad lök. Klicka upp på smörstekt bröd och toppa hemskt gärna med en klick löjrom, inget tvång men lyxar till det värre! Servera gärna med citronklyfta till så du kan pressa lite saft över när du ska äta. Trevlig helg allihopa! Håll till godo med gamla bilder så länge…