Fredagsmys!

Idag är fredag igen! Veckorna går så fort så jag hinner inte riktigt med känner jag. Tyvärr är det lite segt med uppladdningar här på bloggen då energin inte räcker till tyvärr. Sååå tråkigt för jag tycker verkligen att det är kul att dela med mig av det jag lagar och hittar på. Huvudet är fullt av saker jag skulle vilja göra men kroppen vill en helt annan sak, grrrr! Det verkar som att jag har en sjukdom som heter ME och det förklarar en hel del för mig. Måste tänka på att aktivitetsbegränsa mig för att inte trigga smärtsignaler och influensakänsla. Det har jag ju redan lärt mig genom åren men så skönt att få en förklaring till varför kroppen fungerar som den gör. Ville bara klargöra varför det blir en del frånvaro av nya recept och tips…

För några veckor sedan träffades jag och min gamla klasskompis. Vi bodde grannar som barn ända från det att vi föddes. Först i trappuppgångarna bredvid varann och sedan byggde våra föräldrar hus på samma gata. Alltid lika mysigt att ses och våra respektive trivs även dem i varandras sällskap. Så denna gång åt jag och väninnan lunch på stan och sedan sammanstrålade vi hemma hos oss med respektive. Köpte med oss lite plockmat hem – tröttnar nog aldrig!

Vi köpte frysta, färdigmarinerade och förlagade drumsticks, dvs kycklinglår. In med dem i ugnen och så en brie med nötter och gula russin på. Klart på 15-20 minuter. Vill man göra egna kycklinglår är DETTA ett bra recept. Lite chark, ostar, chips och dipp och det viktigaste av allt – trevligt sällskap! Skönt att kunna sitta ute i dessa Coronatider men det ser det ut att vara slut med, åtminstone på kvällstid utan att pälsa på sig ordentligt!

Här kommer fler bilder med förslag på plock:

Jag gissar att du hittar en hel del genom att kolla in kategorierna plockmat och tapas. Det brukar jag göra! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.