Notice: Funktionen _load_textdomain_just_in_time anropades felaktigt. Laddning av översättningar för domänen activello utlöstes för tidigt. Detta betyder vanligtvis att någon programkod i tillägget eller temat körs för tidigt. Översättningar ska läsas in vid åtgärden init eller senare. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 6.7.0.) in /home/wsikvfdm/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121 Friterad kammussla med bönkräm - Jojos Kök
Strö lite salt på kammusslorna och låt ligga i ca 20 minuter.Skär schalottenlök tunt, gärna med mandolin. Lägg i vatten med isbitar.Mixa under tiden bönor med olivolja och pyttelite riven vitlök. Smaka av med salt och peppar och rör i grädde för en lenare och krämigare konsistens.Bryn smör och ställ åt sidan.Häll olja i en kastrull eller fritös och hetta upp till ca 170 grader.Skölj och torka av kammusslorna. Rulla först i vetemjöl, sen ägg och till sist i panko.Fritera i ca en minute tills gyllenbruna. Lägg på ett hushållspapper så det suger upp överflödigt fett.Lägg bönkräm i botten på ett fat, lägg på den friterade musslan (eller två) och häll över brynt smör. Toppa med den isade löken.