Notice: Funktionen _load_textdomain_just_in_time anropades felaktigt. Laddning av översättningar för domänen activello utlöstes för tidigt. Detta betyder vanligtvis att någon programkod i tillägget eller temat körs för tidigt. Översättningar ska läsas in vid åtgärden init eller senare. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 6.7.0.) in /home/wsikvfdm/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121 Vit chokladkladdkaka med rabarber - Jojos Kök
Sätt på ugnen på 175 grader.Smöra och mjöla en bakform.Smält smöret och dra av från plattan.Hacka chokladen och rör ned i smöret.Tillsätt sockret.Tillsätt ett ägg i taget.Rör ned mjölet och vaniljpulvret.Häll smeten i formen.Skär rabarbern i bitar - förslagsvis i 10 cm långa bitar som du sedan klyver på längden till stavar. Rulla dem i lite potatismjöl och lägg ut på smeten.Ställ in i ugnen i ca 18-20 minuter, då är den fortfarande ganska kladdig inuti. Låt den stå lite längre om du vill ha mer genomgräddad.Servera med lättvispad grädde eller gräddglass.