Notice: Funktionen _load_textdomain_just_in_time anropades felaktigt. Laddning av översättningar för domänen activello utlöstes för tidigt. Detta betyder vanligtvis att någon programkod i tillägget eller temat körs för tidigt. Översättningar ska läsas in vid åtgärden init eller senare. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 6.7.0.) in /home/wsikvfdm/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
Toum - Jojos Kök
Go Back

Toum

Toum är en libanesisk vitlökkräm som är sååå god. Tar en stund att vispa men den hinner du göra under tiden kycklingen blir klar:

Ingredienser

  • 2 äggvitor
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 0.5 pressad citron
  • 2.5-3 dl rapsolja
  • 0.5 tsk salt

Instruktioner

  • Vispa äggvitorna, pressad vitlök, salt och citron till ett skum. Tillsätt sedan oljan i tunn stråle, lite i taget,först droppvis. Görs absolut enklast i en matberedare eller med stavmixer. Smaka ev av med mer salt eller citron.
  • Ställ in krämen i kylen ca en timme så får smakerna gå ihop innan du äter.