Blanda alla ingredienser till dressingen och ställ åt sidan.
Salta och peppra köttet.
För flankstek:Salta och peppra på båda sidor. Vacuumförpacka eller lägg i ziplockpåse och kör sous vide, 55 grader i 8-10 timmar. Man kan steka flanksteken i het panna snabbt för att få yta men det är inte nödvändigt.
För ryggbiff: Använd bitar som är 2.5-3 cm tjocka. Salta och peppra och tillaga på samma sätt som flankstek men i 2 h.
Koka nudlarna i lättsaltat vatten enligt förpackningen. Skölj i kallt vatten så tillagningen avstannar och ställ åt sidan under lock.
Skölj alla grönsaker. Skala morötter, gurka och ev rättika. Hyvla morötterna. Dela gurkan på längden och skär halvmånar (skrapa bort kärnhuset om så önskas). Skär rättikan i tunna stavar eller rädisor i kvartar eller hyvla tunt, t ex på mandolin.
Strimla sockerärtor och salladslök tunt på diagonalen.
Lägg spenaten i botten på ett uppläggningsfat. Strö över grönsakerna. Och hälften av koriandern och myntan (spara topparna på myntan till garnering).
Hacka jordnötterna grovt och skär limen i klyftor.
Vid servering: sprid ut nudlarna över grönsakerna. Stek hastigt köttet i het panna och skiva upp i tunna skivor, ca 1 cm tjocka. Lägg köttet på nudlarna. Häll över dressingen. Skär chilin i sneda tunna skivor och strö över köttet. Dekorera med resterande koriander, mynta och limeklyftor.