Gröna sötpotatisnudlar

Ja, eller nudlarna är ju inte gröna men det blev en grön rätt, dvs vego. Blev så sugen på nudlar idag på lunchen så jag kokade upp lite sötpotatisnudlar och under tiden de kokade wokade jag savoykål, broccoli, sockerärtor, vitlök, silverlök och böngroddar i lite kokosolja. I en skål blandade jag ett par msk chiliolja (blanda så att du får med det gottiga på botten), några droppar sesamolja, en msk fisksås, knappt två msk Maggisoja och färskriven ingefära. När nudlarna var klara sköljdes de i kallt vatten och gick i woken tillsammans med såsen. Allt blandades ordentligt och hamnade i skålar. Var sitt stekt ägg på toppen tillsammans med pak choi, sjögräschips, salladslök och ärtskott. Mysig lunch hemma med maken som jobbar hemifrån…

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.