Restsoppa med prinskorv

Om du följt mig ett tag vet du att jag är Queen of rester! Ja det vill säga att jag brukar förvandla rester till nya måltider. Slänger sällan något utan det hamnar för det mesta i någon ny maträtt, eller så klart bara uppvärmt någon dag senare. Vid detta tillfälle hade jag några prinskorvar som jag skar upp lite på sniskan. Stekte dem tillsammans med skivade champinjoner och hackad lök. I frysen hade jag buljongrester kvar sedan en omgång Cassoulet men man kan ta vilken mustig buljong man har hemma. I kylen dessutom en knapp dl grädde och ett knippe gräslök. Kokade alltså upp korv, lök och svamp i buljongen och grädden. Förstärkte med pasta och när den var färdigkokt tillsattes hackad gräslök. Detta blev riktigt gott! Det här går ju att göra på vilken korv man vill så klart. En stark chorizo hade nog inte varit fel när jag tänker efter! Så med detta sagt – kör bara kör! Vad kan gå fel? Ja det kan ju bli äckligt men använder man bara grejer man tycker om är det ytterst sällan det händer skulle jag säga 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.