Halloumisallad

Alltså den här salladen ser ju inte mycket ut för världen….men den äter jag ofta de dagar jag är hemma ensam på lunch och oftast precis gjort min sjukgymnastik. Man blir lite lagom mätt. Jag hade tyvärr ingen paprika hemma annars är det gott med stekt gul paprika till.

Pistagenötter innehåller en massa bra saker som t ex järn och magnesium och är rika på fibrer och protein så det är ju en toppentopping! Jag googlade lite och hittade DENNA och det låter ju helt fantastiskt i mina ögon….jag som älskar pistagenötter. Helst ska du äta dem utan salt eftersom för mycket natrium inte är hälsosamt. Jag har ätit min näve för dagen nu!

Börja med att skära några skivor lök och lägga i isvatten och torrosta sedan lite pistagenötter eller köp färdigrostade på påse. Grovhacka dem sen. Stek halloumi i skivor och även paprika om du har det. Lägg sallad i botten på en tallrik och lägg på övriga ingredienser ovanpå. Någon dressing behövs faktiskt inte men lite vinäger och olivolja funkar för den som vill ha det.

Jag drack vattenkefir med smak av ingefära och mango till.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.