Kycklingfärs med asiatisk touch

Tillbaka igen! En Kalifornienroadtrip med noll matlagning men dock många goda maträtter i magen har gjort att bloggen fått vila lite. Igår stekte jag lite kycklingfärs och smaksatte med lite asiatiska smaker. Jag och maken åt med risnudlar till medan grabbarna valde ris.

Kycklingfärs med asiatisk touch

3 vitlöksklyftor
1 lök
1 röd chili
800 g kycklingfärs
2-3 msk fisksås
0.5 dl hoisinsås
En halv kruka koriander
Några myntablad
Vit- och svartpeppar
Soja efter tycke och smak
Salladslök
Hacka vitlök och chili, skiva löken. Stek i lite olja och lägg sedan i färsen och fräs under omrörning. Häll på såserna och kryddorna och smaka sen av med soja. Toppa med extra chili och salladslök. Klart! Risnudlarna kokas lite snabbt under tiden du rör om färsen så rätten är snabblagad ??Pressade lite lime över för syran (men det kom jag på när jag börjat äta och saknade något i smaken) Halverade små pak choi och stekte på ena sidan. Droppade över lite Maggisoja och svartpeppar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.