Korvstroganoff med garam masala och harissa

I går blev det korvstroganoff med en salig blandning av alla möjliga korvar. Det var falukorv, kabanoss, grillkorv, timjankorv, stark chorizo och ost- och baconkorv. Först stektes massor av hackad lök i en slatt brynt vitlökssmör och olivolja. Den fick sen sällskap av tomatpuré, garam masalakrydda och harissa. Efteratt fått rosta en stund gick korven i som skurits i bitar först. Då det var ganska mycket korv hällde jag sen i två frp krossade tomater och 3 dl grädde som fick koka ihop något. Allt smakades av med salt och peppar. Serverades till killarnas förtret med fullkornsris, eller ja egentligen knorrade väl bara en men åt gjorde de så det knaka’. Det var tydligen en av de bättre stroganoffer jag gjort??

Så jag kan varmt rekommendera att införskaffa harissa och garam masala om du inte redan har det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.